Проєкт «Один митець - один місяць». Лютий - Ірина Ладюк

В неділю, 14 лютого, приміщення міської ради заповнилося поціновувачами мистецтва. Ірина Ладюк проводила презентацію виставки своїх картин.

Це арт-дебют вараської мисткині і перша виставка в рамках проєкту "Один митець - один місяць". Одинадцять чудових картин від початку лютого прикрашають коридори та кабінети міської ради.

Відвідувачі виставки поділилися своїми враженнями.

Богдан Делех: «Сьогодні у приміщенні Міської ради відбулася виставка картин Iryna Ladyuk,чесно вам скажу, я не пожалів, що прийшов. Це неймовірні картини, в кожної є своя неповторна історія створення. Яку Ірина розповіла.»

Тетяна Архіпова: «Кожна картина - прояв якогось етапу життя, виходу емоцій і ствердження, що все буде добре! Цінуймо кожну мить, кожну зустріч з прекрасним та цікавим! А ще Ірина презентувала у ближчому майбутньому майстер-клас з живопису.»

Сергій Денега: «Цим першим кроком плануємо запустити проєкт популяризації місцевих творців. Вже є план на декілька місяців наперед.»

Виставка картин Ірини Ладюк буде доступна в приміщенні міської ради до кінця лютого. В березні представить свої роботи вже інший художник.

Ірина Ладюк — майстриня з ім’ям. Її авторські портрет­ні ляльки «Ladnadolls» є у приватних ко­лекціях по всьому світу. Окрім цього, малює картини, проводить заняття з йоги та очолює ГО «Творча Кузня».