Комунальна комісія розглянула проєкти рішень

16 лютого відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань комунального майна, житлової політики, інфраструктури та благоустрою (голова Дмитро Ющук).

Комісія підтримала проєкти рішень про передачу комунального майна з балансу сільських рад. Процес реорганізації сільських рад шляхом приєднання до Вараської міської ради розпочався в грудні 2020 року. Присутні на засіданні старости розповіли ситуацію з передачею: що саме передається і які виникли проблеми в обліку майна.

Депутати розглянули та рекомендували винести на розгляд сесії проєкти рішень: «Про призначення директора Кузнецовського міського комунального підприємства», «Про затвердження Програми розвитку і реалізації питань нового будівництва, реконструкції, модернізації та капітального ремонту об’єктів житлового фонду та інфраструктури Вараської міської територіальної громади на 2020-2022 роки».

Погодили зміни до установчих документів КП «Благоустрій» та КП «Управляюча компанія «Житлокомунсервіс» та зміни до складу постійно діючої комісії з контролю за використанням комунального майна, яке передано в оренду.

Начальник фінансового управління Валентина Тацюк озвучила річний звіт про виконання бюджету Вараської міської об’єднаної територіальної громади за 2020 рік.

Міський голова Олександр Мензул доповів по проєкту рішення «Про затвердження структури виконавчих органів Вараської міської ради, загальної чисельності працівників апарату управління».

Загалом депутати розглянули 30 питань порядку денного.

Онлайн-трансляція: