У Вараші стартував 11 сезон «Сімейних перегонів»

21 лютого на базі Вараського ліцею №1 відбувся ІІ тур обласної спортивно-масової гри «Сімейні перегони. Здорова нація».

Організаторами даного заходу виступили відділ у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради та комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

В сімейних перегонах взяли участь сім сімейних команд Вараської громади: (Коротенко, Крусь-Оштук, Незнамові, Талах,  Скібчик, Хваль, Федорчук).

Перед початком змагань справжню атмосферу свята створили яскравими художніми номерами вихованці гуртка хореографії «Flash Dance» підліткового клубу «Обрій» Вараського міського центру соціальних служб.

Програма змагань складалася із п’яти спортивних естафет: "Біатлон", "Хокей", "Спортивний сніговик", "Змійка", "Бобслей" та інтелектуального завдання.

Частина колективів вже не перший раз успішно виступає на таких змаганнях, тому конкуренція була дуже високою. Спортивне суперництво панувало на майданчику в кожному старті.

За результатами перегонів перемогу здобула сім’я Скібчиків. Вони вибороли право взяти участь у суперфіналі спортивної гри, яка відбудеться в червні 2021 року.

Сім’я Коротенко посіла ІІ місце, а сім’ї Федорчуків дісталася «бронза».

Відділ у справах сім’ї молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради висловлює щиру подяку постійному партнеру – ТзОВ «Кузнецовський хлібозавод» (ТМ "Скиба") за чудову різноманітну продукцію для усіх учасників змагань та адміністрації Вараського ліцею №1 за допомогу в організації та проведенні спортивної гри.