55 питань розглянули на "земельній" комісії

Депутати активного готуються до сесії, яка відбудеться вже 24 лютого, тому постійна комісіяз питань земельних відносин, містобудування та екології під головуванням Віри Литвин також сьогодні провела своє засідання та розглянула 55 питань.

Серед них проєкти рішень, що стосуються дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі та передачі її у власність, про поновлення договору оренди.

Розглянули проекти про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель в селах Щоків, Кримне, Більська Воля, проєкт рішення «Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування акціонерному товариству «Українська Залізниця».

Також комісія розглянула проєкти рішень про затвердження структури виконавчих органів Вараської міської ради та Положення про департаменти, управління, відділи виконавчих органів Вараської міської ради.

Онлайн-трансляція засідання: