• Головна
  • Новини
  • «Бюджетна» комісія розглянула проєкт змін до бюджету Вараської громади

«Бюджетна» комісія розглянула проєкт змін до бюджету Вараської громади

Депутати вивчають та обговорюють проєкти рішень, які включені до порядку денного другого пленарного засідання шостої сесії, яке відбудеться вже у п’ятницю, 5 березня.

2 березня своє засідання провела постійна депутатська комісія з питань бюджету, фінансів, економічного розвитку та інвестиційної комісії (голова Юрій Кравець). Присутні члени комісії розглянули 10 питань.

Начальник фінансового управління Валентина Тацюк представила проєкт рішення від 26.02.2021 №208  «Про внесення змін до бюджету Вараської міської територіальної громади на 2021 рік»

Начальник управління праці та соціального захисту населення  Руслана Турук ознайомила депутатів зі змінами, які пропонуються до програми соціальної допомоги та підтримки мешканців Вараської міської територіальної громади на 2021 2023 роки. Зокрема, збільшують кількість осіб, які зможуть отримати адресну матеріальну допомогу мешканцям Вараської міської територіальної громади, які опинились у скрутних життєвих обставинах. 

Підтримали проєкт звернення Вараської міської ради щодо реалізації права на соціально-економічну компенсацію ризику населення, яке проживає на території зони спостереження атомних електростанцій.

Управління освіти просить додатково виділити кошти в сумі 175000 грн на придбання котла для Собіщицького навчального закладу.

Комісія розглянула листи управління культури та туризму, та голови Вараської міської організації Профспілки працівників освіти і науки. Первинні профспілкові організації закладів освіти сіл, які приєдналися до Вараської громади, просять виділити кошти для оплати праці за престижність, збільшивши  надбавку з 20% до 30% до посадового окладу освітянам сіл.

Онлайн-трансляція: