Весна, жінки і долі…

Весна і жінка, як же вони схожі! Та в кожної жінки своя доля. "Жінки і долі" -  саме під такою назвою, вже багато років поспіль, проходить святкова програма з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня для жінок асоціації захисту прав інвалідів з дитинства "Надія".

Так, доля у кожного своя, але наші жінки найпрекрасніші. І напередодні свята вони зібралися в гостинній залі центру дозвілля, щоб разом порадіти зустрічі  весни, насолодитися чудовим концертом, поринути в атмосферу веселощів, гарного настрою, посмакувати смаколиками. І це вдалося! А щирі слова вітань від заступника міського голови Дмитра Стецюка, премій від  міського голови, квітів від добродія, який виявив бажання не представлятися, додали ще більше позитивних емоцій.

Приємно було спостерігати за жінками такими усміхненими, відкритими і, надзвичайно, красивими.

Як добре, коли святковий настрій можна розділити з друзями. Дякуємо всім, хто є нашими друзями, партнерами: виконавчому комітету Вараської міської ради, відділу у справах сім'ї, молоді та спорту, відділу культури та туризму, центру дозвілля, ТЗОВ «Кузнецовський хлібозавод», та ТОВ «РУШ».

Радіймо разом кожному новому дню, посміхаймося один одному, тепло своїх сердець даруймо кожному!

Тетяна Тарасюк,

член асоціації «Надія»