• Головна
  • Новини
  • «Бюджетна» комісія розглянула пропозиції щодо розподілу вільних залишків

«Бюджетна» комісія розглянула пропозиції щодо розподілу вільних залишків

10 березня постійна депутатська комісія з питань бюджету, фінансів, економічного розвитку та інвестиційної політики (голова Юрій Кравець) провела чергове засідання.

Очільниця управління освіти Олена Корень просить 450 тисяч на придбання модульного туалету в навчальний заклад села Сопачів (зараз туалет знаходиться на вулиці), 225 тисяч на оплату за плавання в басейні «Енергетик» для 5 класів за додаткові години фізичної культури,  1,7 млн грн на капітальний ремонт в ЗДО №4 (влаштування пандуса та ремонт приміщень басейну), 600 тисяч на автоматичну систему пожежної сигналізації в ЗДО №7, 45 тисяч на виготовлення технічного звіту з енергоаудиту та енергетичного сертифіката для ліцею №5, додаткові кошти на оплату комунальних послуг та енергоносіїв в навчальних закладах. Загалом пропозиції на уточнення бюджету від освіти складають 4 669 978,00 грн.

Т.в.о. начальника відділу культури та туризму Інна Чаборай надала лист на потребу по закладах культури в сумі 500 тисяч.

КП «Управляюча компанія «Житлокомунсервіс» просить додаткові кошти на придбання 27 контейнерів на колесах для збору сміття (194,4 тис. грн.).

Юрій Сергійчук, директор КП «Благоустрій», подав розрахунки на додаткові 36 тисяч гривень для вакцинації котів та собак та 116 тисяч на їх біостерилізацію, 120 тисяч на облаштування Центру для тимчасової перетримки безпритульних тварин, 167 тисяч на харчування тварин, 4 млн на оплату праці працівників КП «Благоустрій».

Заступник начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Анатолій Шкабура обґрунтував додаткові 500 тисяч на потреби спортивної галузі. Це, насамперед, витрати на забезпечення участі збірних команд міста  в спортивних чемпіонатах області: харчування та доїзд.

Начальник відділу сім’ї та молоді Зоряна Рибак подала депутатам бюджетної комісії розрахунки на 620 тисяч. Це витрати на проведення заходів, передбачених комплексною програмою підтримки сім’ї, дітей та молоді та програмою оздоровлення та відпочинку дітей Вараської міської територіальної громади на 2021-20025 роки.

Територіальний центр соціального обслуговування пропонує внести коригування в суми адресної матеріальної допомоги мешканцям Вараської громади, які опинилися в скрутних життєвих обставинах та допомоги на поховання. В зв’язку зі збільшенням кількості потребуючих такої підтримки зростає, а закладених в програмі коштів не вистачить на рік. Окрім того, директор центру Ольга Печончик просить забезпечити спецодягом та інвентарем соціальних працівників приєднаних сільських територій, зокрема, 22 тисячі на закупівлю 4 велосипедів.

За тиждень депутати «бюджетної» комісії зберуться знову, щоб заслухати потреби інших розпорядників.

Онлайн-трансляція засідання: