НВК №10 привітали з ювілеєм

30-ти річний ювілей відзначив навчально-виховний комплекс «дошкільний-навчальний заклад – загальноосвітня школа І ступеня» №10.

До привітань долучилися міський голова Олександр Мензул, заступник міського голови Дмитро Стецюк, начальник управління освіти Олена Корень.

Подяку колективу та подарунки приймала директор Тетяна Мороченець. Бурхливими оплесками та словами вдячності зустрів колектив гостей  - педагогинь, які  очолювали заклад впродовж 30 років - Макарову  Тетяну Олексіївну, Червоткіну Ліану Миколаївну та Саковець Аллу Євгеніївну.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток освіти міста та з нагоди 30-ї річниці заснування колективу  НВК №10 грамотою виконавчого комітету міської ради та грошовою винагородою нагороджено:

Ліщук Людмилу Олександрівну – шеф-кухаря

Саворону Ніну Степанівну – помічника вихователя

Сільман Нілу Євстахіївну – вихователя.

Свою роботу заклад розпочав 13 березня 1991 року як дитячий садок № 10.  У 2001-2003 роках тут було відкрито дві різновікові групи для дітей  з 3 до 6 років,  які  і понині успішно  впроваджують педагогічну систему італійського педагога Марії  Монтессорі.

У вересні 2002 року згідно рішення Кузнецовської міської ради ДНЗ №10 був реорганізований у навчально-виховний комплекс «дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І ступеня» № 10. І 1 вересня цього ж року було набрано два перші класи, які  працювали за системою розвивального навчання Д.Б.Ельконіна  та В.В. Давидова.

Бажаємо колективу  міцного здоров’я, професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'ю.