• Головна
  • Новини
  • «Бюджетна» комісія розглянула пропозиції щодо розподілу вільних залишків для КМКП

«Бюджетна» комісія розглянула пропозиції щодо розподілу вільних залишків для КМКП

17 березня відбулося засідання постійної  депутатської комісії з питань бюджету, фінансів, економічного розвитку та інвестиційної політики (голова Юрій Кравець).

На засіданні були присутні заступники міського голови Ігор Воскобойник, Михайло Волинець, Роман Хондока, керівники комунальних підприємств - Юрій Трачук (КМКП), Юрій Сергійчук («Благоустрій») та заступник голови «комунальної» комісії – Сергій Макарук.

Депутати розглянули запити КП «Благоустрій» та КМКП щодо виділення додаткового фінансування на підприємства.

Зокрема, КП «Благоустрій» просить кошти по Програмі реалізації природоохоронних заходів Вараської міської територіальної громади на 2021-2023 роки. А саме по заходах на придбання насосного і технологічного обладнання для заміни такого, що використало свої технічні можливості на комунальних каналізаційних системах – 76, 1 тис. гривень, придбання зелених насаджень – 262 тис.гривень.

КМКП надали запит по Комплексній програмі благоустрою та розвитку комунального господарства Вараської громади на 2021-2023 рік. На встановлення лічильників холодної води просять – 807 тис., оновлення мереж централізованого водопостачання та водовідведення – 2 млн.260 тис, оновлення мереж централізованого теплопостачання – 1 млн 792 тис, встановлення лічильників теплової енергії та гарячої води – 4 млн 977 тис, розроблення норм надання послуг з вивезення ТВП – 90 тисяч.

На прохання депутатів, заступник міського голови Михайло Волинець зауважив, що це лише попереднє обговорення та вивчення запитів, після якого керівництво міста спільно з депутатським корпусом напрацює остаточне бачення розподілу вільних залишків для прийняття на сесії.

Онлайн-трансляція засідання:

Трансляція на сторінці у фейсбуці: https://fb.watch/4iKh5NihQ8/