Відбулося засідання «гуманітарної» комісії

Про стан та потреби навчальних закладів сіл Вараської громади говорили під час засідання постійної депутатської комісії з гуманітарних питань, дитячої, молодіжної політики та спорту.

Депутати підтримали внесення змін до рішення Вараської міської ради від 30.10.2019 №1547 «Про затвердження міської програми «Харчування учнів закладів загальної середньої освіти Вараської міської територіальної громади на 2020-2022 роки». Пропонується в Програмі, після слів «дітей, віднесених до III категорії осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та потребують довезення до закладів освіти міста Вараш» доповнити словами «дітей, які мають орфанні захворювання».

Окрім того, управління освіти просить спрямувати кошти місцевого бюджету в сумі 871 005, 00 грн для облаштування модульних туалетів в навчальних закладах Сопачева та Старої Рафалівки.

Члени комісії розглянули листи відділу культури та туризму, відділу у справах сім’ї та молоді щодо розподілу вільних залишків бюджету на фінансування заходів.

Голова комісії Яна Горегляд поділилася враженнями від відвідування навчальних закладів освіти приєднаних сільських територій. Склали графік наступних поїздок.

Відео-трансляція: