• Головна
  • Новини
  • У Вараші «квартирника» поліцейські застали на місці злочину

У Вараші «квартирника» поліцейські застали на місці злочину

25 березня о 13 годині до Вараського районного відділу поліції надійшло повідомлення 59-річного місцевого мешканця, що до його квартири проникла невідома особа.

На місце події оперативно виїхали працівники сектору кримінальної поліції, які застали 34-річного жителя Вараша, коли той саме виходив із квартири. Зловмисник одразу викинув на підлогу сходової клітки викрадені коштовності та 500 гривень. Крім того, під час обшуку затриманого у нього виявили та вилучили балаклаву, рукавички та набір ключів.

Як з’ясувалося, варашівець — неодноразово судимий та відбував покарання у місцях позбавлення волі за вчинення злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків та за крадіжки. Востаннє звільнився у червні 2019 року.

За фактом закінченого замаху на крадіжку, поєднану із проникненням у помешкання, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 15, частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Слідчі затримали зловмисника в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.
Досудове розслідування триває. Вирішується питання про повідомлення про підозру та обрання затриманому запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Також поліцейські перевіряють його на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території міста.

Вараський районний відділ поліції

ГУНП в Рівненській області