• Головна
  • Новини
  • Урочисто проводжали юнаків весняного призову до лав Збройних Сил України

Урочисто проводжали юнаків весняного призову до лав Збройних Сил України

1 квітня у Вараському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відбулися урочисті проводи молоді Вараської міської територіальної громади, яка призвана на службу до лав Збройних Сил України.

Зі словами вітання і найкращими побажаннями перед новобранцями виступив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Роман Хондока. Звертаючись до призовників він побажав їм з честю присягнути на вірність Україні, гідно пройти загартування, навчання, військову підготовку й служити українському народові  мужньо і самовіддано.

Із напутніми словами військовий комісар, майор Ярослав Кузло звернувся до призовників зазначивши, що військова служба є почесним обов’язком кожного громадянина і висловив свої переконання, що перебування в армії надасть їм впевненості, мужності та підвищення фізичного стану. Побажав кожному з них здоров’я, відваги та достойно і з гордістю нести звання українського військового.

Призовники отримали пам’ятні подарунки від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради (чоловічі подарункові набори), які згодяться хлопцям на службі.