Футбольні вихідні

04 квітня завершилися змагання відкритої першості Вараської територіальної громади з футболу 2021 року.

Чотири тижні футбольних баталій, боротьби, перемоги, розчарування, красиві голи змогли побачити глядачі на запасному футбольному полі стадіону «Ізотоп».

За результатами змагань переможцем відкритої першості Вараської територіальної громади стала команда «ТЕМП» (с.Борова), друге місце виборола команда «МОНОЛІТ» (м.Вараш), третє місце команда «СТИР» (с.Сопачів).

Також організаційний комітет відзначив кращих гравців відкритої першості з футболу: кращий воротар Віталій БЕДИК («МОНОЛІТ» (м.Вараш), кращий захисник Олександр ТАРАСЮК («ТЕМП» (с.Борова), кращий півзахисник Роман БІЛИК (КДЮСШ м.Вараш), кращий нападник Роман ФЕДІНА («СТИР» (с.Сопачів) та кращий гравець Назар ГАВРИЛЮК («ТЕМП» (с.Борова).

Рівненська обласна асоціація футболу відзначила подяками та дипломами за вагомий внесок та популяризацію футболу у Вараській громаді Олександра КОЛОСА, Володимира НЕСТЕРЧУКА, за сприяння та організацію футбольних змагань Анатолія Шкабуру, інформаційний супровід та висвітлення футбольного життя Юрія КОВАЛЬЦЯ та Ігоря САВОРОНУ.

Змагання відбулися за підтримки: Виконавчого комітету Вараської міської ради, ВП «Рівненська АЕС» та федерації футболу міста Вараш.

 

Чемпіонат України

31 березня стартував чемпіонат України ( перша ліга) з футболу серед юнаків U 17 та U 15. Наші юні футболісти після зимової перерви  завітали до команди «Адреналін» (Луцьк). За результатами ігор наші спортсмени поступилися з однаковим рахунком 3:1.

03 квітня в черговому турі чемпіонату України юнацькі команди приймали команди «Динамо (Львів). На превеликий жаль наші спортсмени поступилися одноліткам з міста Лева з рахунком 0:1старші та 0:1 менші.

Дитячо-юнацька футбольно-футзальна ліга

04 квітня в м.Сарни проходили фінальні змагання дитячо-юнацької футбольно-футзальної ліги «Я-ПАТРІОТ» (футзал) у віковій категорії Ю-11. У фіналі шість команд: ДЮСШ (Дубровиця), ФК (Вараш), ЦДЮТ (Клевань), Атака (Шпанівська ТГ), ДЮСШ Верес (Рівне) та ДЮСШ (Гоща) сперечалися за звання чемпіона. За результатами змагань перше місце посіла  команда ДЮСШ Верес, друге місце ДЮСШ (Гоща), третє місце ЦДЮТ (Клевань). Наша команда юнаків посіла п’яте місце.