• Головна
  • Новини
  • Мешканці Вараської громади взяли участь в акції "1 мільйон дерев за 1 добу у 100 країнах світу" в межах проєкту "Озеленення планети"

Мешканці Вараської громади взяли участь в акції "1 мільйон дерев за 1 добу у 100 країнах світу" в межах проєкту "Озеленення планети"

10 квітня у Вараській громаді висадили понад тисячу саджанців дерев і кущів та прибрали територію.

До акції долучилися ОСББ міста, представники Організації молоді ППО РАЕС, ГО «Всі разом!», ГО «Відродження і розвиток», ГО «Art Cool», «Творча Кузня», ВП ГО «УкрЯТ», рада старшокласників «Ватра», дитячі організації «Станиця пласту Вараш», «Ольбери», спортивні клуби «Amber Tri Sports», «Varash running club», Вараський міський центр соціальних служб, ГФ «Вараська муніципальна варта»,  КП «Благоустрій», депутатський корпус, активні мешканці громади.

«Приємно на таких акціях бачити багато молоді. Це свідчить про їх високу свідомість та зацікавленість в майбутньому громади», - зауважив секретар міської ради Геннадій Дерев’янчук.

«Дякую всім, хто знайшов можливість й долучився до озеленення та прибирання нашого міста та сіл! Лише спільними зусиллями ми зможемо зробити Вараську громаду дійсно квітучою та красивою!», - прокоментував заступник міського голови Дмитро Стецюк.

Місія проєкту "Озеленення планети": висадити 100 000 000 дерев по всій планеті протягом трьох років, відновити екосистему Землі та об'єднати людей планети.

Фото з соцмереж.