• Головна
  • Новини
  • «Бюджетна» комісія розглянула проєкт змін до бюджету Вараської громади

«Бюджетна» комісія розглянула проєкт змін до бюджету Вараської громади

12 квітня відбулося засідання постійної  депутатської комісії з питань бюджету, фінансів, економічного розвитку та інвестиційної політики (голова Юрій Кравець).

Депутати  розглянули проєкт рішення «Про внесення змін до бюджету Вараської міської територіальної громади на 2021 рік», в якому пропонується розділити 5,7 млн вільних залишків та 1,2 млн залишків бюджету розвитку.

Зокрема, передбачено виділення коштів КП «Благоустрій», зокрема по Програмі охорони тваринного світу та регулювання чисельності безпритульних тварин. КМКП - на оновлення мереж централізованого водопостачання та водовідведення, на оновлення мереж централізованого теплопостачання.

Окрім того, комісія підтримала зміни до комплексної програми «Здоров’я» на 2021 рік». Проєкт передбачає в заході «Забезпечення хворих, які отримують гемодіаліз, життєво необхідними лікарськими засобами супутньої терапії» із 672,5 тис.грн збільшити до 717,5 тис.грн., в заході «Забезпечити осіб з інвалідністю і дітей з інвалідністю технічними та іншими засобами медичного призначення для використання в амбулаторних та побутових умовах» із 765,0 тис.грн збільшити до 856,8 тис.грн.

 

Підтримано з рекомендацією винести на сесію проєкт рішення «Про передачу незавершених капітальних інвестицій (проектно-кошторисну документацію) з балансу Управління містобудування виконавчого комітету Вараської міської ради на баланс комунального закладу «Парк культури та відпочинку» відділу культури та туризму виконавчого комітету Вараської міської ради».

Онлайн-трансляція засідання: