• Головна
  • Новини
  • Керівництво Вараша та лікарні ознайомилися з досвідом модернізації медзакладу у Ковелі

Керівництво Вараша та лікарні ознайомилися з досвідом модернізації медзакладу у Ковелі

Делегація керівництва Вараської громади у п'ятницю відвідала м. Ковель із робочим візитом. Насамперед, міський голова Олександр Мензул, заступник міського голови Михайло Волинець, директор Вараської багатопрофільної лікарні Тетяна Латишенко, медичний директор закладу Анатолій Зосімчук та архітектор міста Владислав Ільницький ознайомилися із роботою центральної лікарні, напрацьованим досвідом її колективу.

"Ми продовжуємо працювати над реновацією нашої лікарні, тому у п'ятницю поїхали до Ковеля - це місто більш співставне для нас у деяких показниках, відповідно є на що звернути увагу або перейняти для застосування", - зауважує міський голова Олександр Мензул.

Після екскурсії у медичному закладі відбулася зустріч із міським головою Ковеля  Ігорем Чайкою, першим заступником Тарасом Яковлевим і секретарем міської ради Оксаною Багновою. Під час діалогу відбулося обговорення актуальних тем для громад, що виникли у результаті децентралізації, зокрема наповнення бюджету, організації пасажирських перевезень тощо.