• Головна
  • Новини
  • Очільниця Департаменту соціального захисту та гідності ознайомилася з роботою Центру реабілітації

Очільниця Департаменту соціального захисту та гідності ознайомилася з роботою Центру реабілітації

Заступник міського голови Михайло Волинець та директор Департаменту соціального захисту та гідності Світлана Осадчук побували на «Святі Весняного Дощу». Захід організували педагоги Вараського міського центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю імені З.А.Матвієнко.

Музичний керівник Світлана Сімашко, вихователі Тетяна Хлань, Ольга Кошмак, вчитель-дефектолог Катерина Саворона спільними зусиллями створили теплу та емоційну атмосферу.

«Надзвичайно вражена роботою колективу. Відчувається, що люди сповна віддаються своїй справі. Діти щирі, відкриті та позитивні, а педагоги – справжні професіонали. Великодня виставка створена дитячими руками неймовірна. Дякую за запрошення на такий чудовий захід!», - ділиться емоціями Світлана Осадчук.

Нагадаємо, 14 квітня депутати внесли зміни до Положення та структури Вараського міського центру комплексної реабілітації для осіб із інвалідністю імені З.А.Матвієнко. Відтепер у центрі зможуть проходити комплексну фізичну і медичну реабілітацію учасники АТО та ООС.