Проведена вогнева підготовка в інтерактивному тирі

На виконання наказу управління освіти виконавчого комітету Вараської міської ради від 14.04.2021 №44 «Про проведення навчально-польових зборів і практичних занять з основ медичних знань для учнів 11 класів закладів загальної середньої освіти Вараської міської територіальної громади» та з метою виконання програми предмету «Захист України», з 21 по 23 квітня 2021 року, на базі інтерактивного лазерного тиру Вараського ліцею №2, була проведена вогнева підготовка зі стрілецької зброї з дотриманням усіх протиепідемічних заходів.

В заході взяли участь близько 250 учнів 11 класів закладів загальної середньої освіти Вараської міської територіальної громади.

Інтерактивний лазерний тир (стрілецький симулятор для початкової військової підготовки) – це програмно-апаратний комплекс для імітації стрільби. Даний комплекс – дає можливість ефективно відпрацьовувати необхідні знання, уміння і навички з вогневої підготовки завдяки комп’ютерній графіці та є необхідною складовою сучасного освітнього простору, ефективним навчальним засобом.