• Головна
  • Новини
  • Виконавчий комітет підтримав рішення про конкурс управителя будинків Вараша та аукціонів щодо оренди приміщень

Виконавчий комітет підтримав рішення про конкурс управителя будинків Вараша та аукціонів щодо оренди приміщень

У понеділок 26 квітня члени виконавчого комітету Вараської міської ради своїм рішенням взяли до уваги звернення мешканців продовжили опалювальний сезон на території громади до 5 травня 2021 року. Водночас у селі Заболоття теплоносій подаватимуть до 14 травня.

Окрім цього члени виконавчого комітету підтримали рішення про проведення аукціону щодо оренди нежитлових приміщень загальною площею 65,4 кв.м та 65,4 кв.м. за адресою: м-н Вараш 36, м. Вараш, а також нежитлове приміщення загальною площею 14 кв. м. за адресою: м-н Будівельників, буд.2, м. Вараш.

Затверджено і рішення про проведення конкурсу з призначення управителя у більше 80 багатоквартирних будинках у місті Вараш, умов конкурсу з визначення автомобільного перевізника на міському автобусному маршруті загального користування "Собор – Залізнична станція".

Також на засіданні члени виконавчого комітету проголосували за рішення про призначення опікуна для малолітньої дитини, про склад конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування і затвердили протокол від 08.04.2021 №1 комісії щодо розгляду заяв про виплату адресної допомоги на придбання житла для учасників АТО/ООС, членів сім’ї загиблого (померлого) учасника АТО/ООС на умовах співфінансування.