• Головна
  • Новини
  • Вітаємо колектив "Едем" із присвоєнням звання "Зразковий художній колектив"!

Вітаємо колектив "Едем" із присвоєнням звання "Зразковий художній колектив"!

Колективу сучасного танцю "Едем" Будинку дитячої та юнацької творчості Вараської міської ради присвоєно почесне звання "Зразковий художній колектив". Відповідний наказ №460 Міністерства освіти і науки України підписано 23 квітня 2021 року.

Зауважимо, що "Едем" - призер багатьох танцювальних конкурсів і фестивалів, зокрема і всеукраїнського рівня. Серед нещодавніх - призові місця у Всеукраїнському конкурсі хореографічного мистецтва "Танцююча країна" (м.Рівне, 20 березня 2021 р.) та V Всеукраїнського конкурсу сучасної хореографії "Інший вимір", що відбувся 3 квітня у місті Луцьк.

Колектив сучасного танцю "Едем" заснований у 2006 році. Це самобутній, яскравий колектив, відомий у рідному місті та за його межами. Він є учасником, переможцем, лауреатом, фіналістом численних фестивалів та конкурсів.

За час існування колективу сучасного танцю "Едем" його керівнику –Ользі Грицай – вдалося створити стабільний дитячий колектив, який налічує до 100 вихованців віком від 5 до 18 років.  Насичена концертна діяльність, цікавий освітній процес, перемоги в конкурсах та фестивалях хореографічного мистецтва допомогли створити в колективі атмосферу єдності, творчого підйому, єдиної родини – педагога, вихованців та їх батьків.

Завдяки титанічній праці педагога та вихованців під час святкових та концертних програм, які організовуються в закладі та у місті на високому рівні відображається своєрідне творче обличчя колективу. Високий рівень виконавської майстерності вихованців та постановочної роботи педагога дають змогу урізноманітнювати репертуар цікавими композиціями з відшліфованими рухами, чіткістю ліній, базовою технікою.

Вітаємо вихованців та керівника колективу Ольгу Грицай із новим досягненням! Бажаємо успіхів, величезних творчих можливостей у житті й на сцені, реалізації кожної заповітної мрії.