• Головна
  • Новини
  • В службі в справах дітей привітали підопічних з Великодніми святами

В службі в справах дітей привітали підопічних з Великодніми святами

Весняного дня, коли відцвітає верба, приходить до українців світле свято Великодня. Приходить з дитячим сміхом і кольоровими крашанками, з випеченою високою паскою і дбайливо прикритим вишитим рушничком лозовим кошиком.

Великдень приходить до нас аби поєднати близьких людей, дати їм нагоду пробачити прикрощі і сказані з опалу слова.

28 квітня 2021 року в приміщенні служби у справах дітей виконавчого комітету Вараської  міської ради заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Михайло Волинець, директор департаменту соціального захисту та гідності  Світлана Осадчук, начальник служби у справах дітей Анна Ільїна та настоятель Свято-Михайлівської церкви отець Сергій вітали 75 дітей з прийдешніми Великодніми святами. Вкотре ТОВ «Кузнецовський хлібозавод» надав благодійну допомогу – пасхальні кекси для дітей-сиріт,  дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинились в складних життєвих обставинах.

Служба у справах дітей висловлює щиру подяку директору Олегу Ординату та усьому колективу ВАТ «Кузнецовський хлібозавод» за багаторічну співпрацю, за благодійність для наших дітей. Бажаємо успіхів, добра, достатку, адже завдяки добрій справі – допомоги дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям, які опинились в складних життєвих обставинах, забуваються важкі життєві проблеми, яких їм довелося зазнати з перших днів життя.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги.

Бажаємо, хай в житті кожного оселиться щастя, нехай воскресне в душах усе найкраще на землі – непохитна віра, щира вдячність і вічна любов. Миру Вашим оселям, здоров’я Вашим рідним, а дітям –  великої світлої долі.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Начальник служби  Анна ІЛЬЇНА