• Головна
  • Новини
  • На спільному засіданні комісій депутати обговорили питання восьмої сесії

На спільному засіданні комісій депутати обговорили питання восьмої сесії

На спільному засіданні постійних комісій депутати розглянули проєкти рішень, які голосуватимуть вже завтра, 30 квітня, на сесії міської ради.

Зокрема, на сесії пропонується підтримати проєкт про створення на території Вараської громади медичних пунктів тимчасового базування  КНП ВМР «Вараський ЦПМД». Тимчасові пункти пропонують створити в селах Березина, Більська Воля,  Заболоття,  Мульчиці, Озерці, Рудка, Собіщиці, Сопачів, Стара Рафалівка, Уріччя.

«Прийняття цього рішення дасть можливість забезпечити безперебійне надання медичних послуг мешканцям сіл. А також прискорить процес завершення передачі ФАПів та амбулаторій вараській "первинці"», - коментує заступник міського голови Михайло Волинець.

Депутати заслухали інформацію про виконання у 2020 році міської програми соціального захисту та підтримки учасників АТО та членів їх сімей на 2018-2020 роки, програми соціальної допомоги в місті Вараш на 2018-2020 рік.

Начальник фінансового управління Валентина Тацюк озвучила зміни, які пропонують внести до бюджету Вараської громади на 2021 рік.

Найбільше дискусій викликали питання податків: затвердження Положення про єдиний податок та встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.