• Головна
  • Новини
  • Вараські спортсмени серед призерів чемпіонату України з кікбоксингу

Вараські спортсмени серед призерів чемпіонату України з кікбоксингу

Із 13 по 16 травня в м.Харків відбулися Чемпіонати України з кікбоксингу серед дорослих (19-40 років), юнаків та дівчат (8-15 років), а також турнір Найсильніших кікбоксерів України серед юнаків і дівчат (7-15 років, в розділах, які тільки планується з наступного року включити до чемпіонату України офіційно).

У змаганнях взяло участь більше 400 спортсменів із 15-ти регіонів України, зокрема і з м. Вараш.

Наші юні спортсмени на Чемпіонаті України посіли наступні місця: Дмитро Кравченко у категорії 32 кг, 11-13 років) – 5 місце, Максим Саковець у категорії 32 кг (8-10 років) – 5 місце, Руслан Мацюк у категорії 67 кг (13-15 років) 3 фул-контакт, 3 лайт-контакт, 3-лоу-кік-лайт.

На турнірі Найсильніших кікбоксерів України наші юні спортсмени виступили більш вдало: Максим Саковець – 2 лоу-кік-лайт, Дмитро Кравченко – 2 фул-контакт.

Дорослі спортсмени довели, що не даремно є членами національної збірної команди України з кікбоксингу і показали наступні результати – Роман Сніберко (у категорії 67 кг) 3 місце фул-контакт та 3 місце лайт-контакт, Андрій Якубський (у категорії +91 кг) – 1 місце лайт-контакт, Олег Крисюк (у категорії +91 кг) – 1 місце фул-контакт, 1 місце – лайт-контакт.

Відмітимо, що до змагань спортсменів готували тренер В. Дудаш та заслужений тренер України О.Кравченко.
За результатами змагань члени збірної команди України – Роман Сніберко, Андрій Якубський та Олег Крисюк починають підготовку до Чемпіонату Світу, який відбудеться восени в Італії.