Діти з особливими потребами відвідали Закарпаття

Чергову мандрівку здійснила Асоціація захисту прав інвалідів з дитинства "Надія". Цими вихідними діти з особливими потребами, важкохворі діти і їх батьки побували на Закарпатті. Екскурсійну поїздку профінансовано у рамках програми оздоровлення та відпочитку дітей Вараської міської територіальної громади.

Упродовж декілької днів члени асоціації відвідали Мукачево, Ужгород, Косино, Берегово. Побачили замки, водоспад, скупалися у термальних водах, чанах, проїхалися канатною дорогою.

"Три дні ми, ніби, побували в казці! Цей дивовижний край, який має багату історію, цікаві традиції та неймовірну природу, полонив і дорослих, і дітей. Особливий світ Закарпаття допоміг нам так легко відірватися від метушні, віднайти душевний спокій, відновити гармонію, відчути силу землі та її життєдайну енергію. Ми щиро дякуємо владі громади за надану можливість бачити свою країну, подорожуючи її просторами. Дякуємо відділу у справах сім'ї та молоді за розуміння нас, особливих, сімей. Дякуємо водіям, Віктору Брожку та Анатолію Яцко за терпіння і професіоналізм", - говорить голова ГО "Асоціація захисту прав інвалідів з дитинства "Надія" Олена Петровець.

Фото Асоціації захисту прав інвалідів з дитинства "Надія"