• Головна
  • Новини
  • Молодь Вараської громади плануватиме дизайн першого молодіжного простору

Молодь Вараської громади плануватиме дизайн першого молодіжного простору

Незабаром у Вараській громаді буде відкрито перший молодіжний простір. Ініціативна група з написання ґрантової заявки проєкту "МолодьТуТ: створи простір молодіжних перспектив у своїй громаді" одержала матеріали для планування дизайну простору та готується до зустрічі з дизайнерами команди ґрантодавця.

"Ми хочемо, щоб молодіжний простір був комфортним для всіх, а особливо для маломобільних груп населення, тому продумували як облаштувати кожен куточок, але щоб це було зручно та стильно. Плануємо у просторі зону конференц-зали, relax-зону, зону для роботи та навчання, дитячу ігрову зону, food-зону, де кожен зможе випити чай/каву та трохи перекусити. Тішить те, що все більше і більше молодих людей зацікавлені у створенні молодіжного простору та активно долучаються до обговорень і зустрічей", - розповідає заступник міського голови Дмитро Стецюк.

Хочемо нагадати, що Вараш був відібраний з-поміж 70 заявок та одержить ґрант у $25.000 у рамках проєкту "МолодьТуТ: створи простір молодіжних перспектив у своїй громаді", мета якого полягає у посиленні спроможності молодіжних просторів у громадах надавати якісні послуги для молоді та розбудовувати сприятливе середовище для розвитку громадського активізму, підвищення соціальної згуртованості, просування толерантності та інклюзивності.

До слова, уже 9 червня для жителів Вараської громади заплановано онлайн-обговорення "Економічні перспективи молоді". Участь безкоштовна, реєстрація за цим посиланням.