Дітям-сиротам Вараської громади вручено подарунки

Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Це свято важливе не лише для них. Воно важливе для нас, дорослих, які формують умови для гідного життя дитини, ми - відповідальні за їх долю.

День захисту дітей – це нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни.

Приємно, що з кожним роком у нас стає все більше громадян, які не залишаються осторонь проблем дитинства. Саме таких небайдужих жителів Вараської громади 31 травня 2021 року міський голова Олександр Мензул нагородив грамотами, серед них:

  • Альона Вікторівна Васильчук – опікун двох дітей, позбавлених батьківського піклування;
  • Валентина Олександрівна Кочеткова – опікун дітей, позбавлених батьківського піклування;
  • Володимир Анатолійович Іванов – фізична особа підприємець, регіональний представник фірми "Blest";
  • Костюченко Петро Олександрович – опікун дитини, позбавленої батьківського піклування;
  • Людмила Володимирівна Андрусік – опікун трьох малолітніх дітей, позбавлених батьківського піклування;
  • Олег Ярославович Ординат – директор ТзОВ "Кузнецовський хлібозавод";
  • Олександр Олексійович Радчук – опікун двох дітей-сиріт;
  • Павло Яремович Павлишин – генеральний директор ВП "Рівненська АЕС" ДП НАЕК "Енергоатом";
  • Світлана Петрівна Самолюк – заступник директора ТОВ "Фірма "Скорпіо Лімітед";
  • Релігійна громада помісної Церкви Християн Віри Євангельської "Благодать" м. Вараш.

Окрім цього, на виконання заходів "Комплексної програми підтримки сім’ї, дітей та молоді міста Вараш на 2021-2025 роки" на 2021 рік у великій залі засідань Вараської міської ради вручено 76 подарунків дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування та дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах. Усі подарунки придбано за кошти місцевого бюджету.

Дітей привітали міський голова Олександр Мензул, керуючий справами виконавчого комітету Сергій Денега та пастор релігійної громади помісної Церкви Християн Віри Євангельської "Благодать" м. Вараш Петро Каленик.

Бажаємо усім діткам безмежного щастя, ніжних посмішок, здійснення мрій, а головне міцного здоров’я. Нехай дитинство завжди живе у ваших серцях, а майбутнє буде сповнене яскравих подій та здобутків. І нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя, серця ніколи не покидає любов та ласка. Добра вам, мирного неба над головою та успіху у всіх починаннях!

За інформацією Служби у справах дітей виконавчого комітету Вараської міської ради