• Головна
  • Новини
  • Євгена Буракова обрано головою Молодіжної ради при виконавчому комітеті Вараської міської ради

Євгена Буракова обрано головою Молодіжної ради при виконавчому комітеті Вараської міської ради

Наприкінці минулого тижня відбулось перше засідання Молодіжної ради при виконавчому комітеті Вараської міської ради. Під час засідання було обрано керівний склад ради та обговорено найближчі заходи.

Зокрема, 4 червня головою консультативно-дорадчого органу обрано Євгена Буракова, заступником голови - Олексія Бартосевича, а секретарем - Вікторію Клімук.

"Попереду багато роботи, маємо купу ідей. Найближчим часом зберемося, щоб їх обговорити і скласти план роботи на увесь рік. Хочу зробити так, щоб за два роки наша Молодіжна рада мала партнерські відносини з молодіжними радами України та іншими організаціями", - розповідає про плани голова Молодіжної ради Євген Бураков.

"Приємно, що члени Молодіжної ради активні та налаштовані на співпрацю. Бажаю їм реалізації усіх задуманих ідей. Незабаром у нашій Вараській громаді буде створено крутий молодіжний простір, який буде відкритий для усіх охочих, що дасть змогу жителям громади разом з однодумцями втілювати свої проєкти у реальність. Впевнений, що Молодіжна рада зможе згуртувати та об‘єднати молодь та стати важелем прогресивних змін нашої громади", - відмітив заступник міського голови Дмитро Стецюк.

Фото Молодіжна рада