• Головна
  • Новини
  • У Вараші віншували випускників-медалістів Вараської громади

У Вараші віншували випускників-медалістів Вараської громади

У Вараському ліцеї №4 сьогодні вітали відмінників навчання Вараської громади. Участь у церемонії взяли 44 учні та їх батьки. Міський голова Олександр Мензул, заступник міського голови Дмитро Стецюк вручили 33 випускникам золоті медалі, ще одинадцять одержали срібні.

"Це ваш перший рубіж, яким ви довели, що ви здатні, що ви можете, що ви еліта школи, суспільства. Небагато людей мають такий рівень знань, щоб одержати медалі - і немає значення чи вона срібна, чи золота. Це відзнака, яка свідчить про те, що ви можете працювати над собою, здобувати знання. Хочу побажати вам не зупинятися, завершити із відзнакою вищі навчальні заклади. Повірте мені - учитися треба усе своє життя. Ви вмієте і можете досягати результатів", - відмітив у вітальному слові міський голова Олександр Мензул.

У свою чергу начальник управління освіти виконавчого комітету Вараської міської ради Олена Корень зауважує, що у Вараській громаді в останні роки спостерігається тенденція до щорічного збільшення кількості медалістів.

"Приємно, що у нас більшає медалістів. Сьогоднішня подія - це спільна багаторічна наполеглива праця і батьків, і педагогів, і учнів. Хочу побажати нашим випускникам здійснення мрій, щоб для них відкрилися двері навчальних закладів, у яких вони воліють навчатися. Ми впевнені, що вони повернуться до нашої громади справжніми фахівцями і будуть її розвивати", - зауважила Олена Корень.