• Головна
  • Новини
  • Департамент соціального захисту та гідності і вараський центр зайнятості домовилися про співпрацю

Департамент соціального захисту та гідності і вараський центр зайнятості домовилися про співпрацю

Відбулася робоча зустріч представників Департаменту соціального захисту та гідності виконавчого комітету Вараської міської ради та Вараської міської філії Рівненського обласного центру зайнятості.

У результаті зустрічі було домовлено щодо проведення спільних заходів для мешканців громади, оперативного обслуговування і реагування на їх потреби та обговорено спільні шляхи надання допомоги у працевлаштуванні соціально незахищеним громадянам, які опинилися у складних життєвих обставинах.

"Ця зустріч - це напрацювання нашого департаменту на упередження виникнення різних ситуацій. Тобто ми вже будемо готові до того, коли виявимо людину, якій буде необхідна допомога, яка опинилася у складних життєвих обставинах, яка потрапила під вплив різноманітних залежностей і залишилася без коштів для прожиття. Ми домовилися з центром зайнятості, що вони надаватимуть таким людям консультації і допомагатимуть їм підшуковувати роботу", - говорить директор Департаменту соціального захисту та гідності Світлана Осадчук.

Представники служби зайнятості також організували 15 червня презентацію секторів з обслуговування клієнтів, розповіли про послуги, що надаються фахівцями служби зайнятості для мешканців громади, про можливості та умови навчання або перекваліфікації у центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.