Відбулося виїзне засідання “земельної” комісії

У п’ятницю, 02 липня, відбулося виїзне засідання постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування та екології.

Під час засідання розглянуто низку питань щодо земельних відносин, серед яких були колективні звернення жителів с.Стара Рафалівка, с.Більська Воля та с.Мульчиці cтосовно користування землею сільськогосподарського призначення. Стало відомо, що заявники уже кілька років поспіль користуються земельними ділянками та досі не оформили жодних правових відносин для узаконення своїх дій. Питання набуло актуальності після того, як інші особи почали заявляти право на користування цією землею.

Згадані питання були вирішені позитивно на користь заявників. Також депутати повідомили мешканцям громади про необхідність надання необхідних документів для узаконення їхнього користування землею сільськогосподарського призначення.

"Загалом, виїзне засідання комісії відбулося позитивно разом із доброзичливими людьми, які люблять свою землю. Щиро сподіваюся, що ми знайдемо вірні рішення у розв’язанні низки проблем", - зазначила голова "земельної" комісії Віра Литвин.