• Головна
  • Новини
  • Вараська молодь бере участь у тренінгах за програмою “Всі різні – всі свої”

Вараська молодь бере участь у тренінгах за програмою “Всі різні – всі свої”

У Вараській громаді розпочалися дводенні тренінги за програмою “Всі різні – всі свої”. Основна мета програми – підтримати більше мільйона молодих людей у розбудові їхньої кар’єри та реалізації ідей через підприємницьку діяльність, створення та залучення до діяльності громадських просторів у громадах.

У перший день учасники тренінгів обговорювали теми щодо роботи з ідентичністю, стереотипами, упередженнями, ролей у громаді, змін у них, роботи в команді, з ресурсами, уміння планувати свої дії.

"У рамках реалізації молодіжного проєкту "Мріємо та діємо", у якому ми взяли участь та у результаті увійшли до складу з дванадцяти команд, котрі упродовж п’яти років будуть працювати у згаданому проєкті. Ми почали з навчальних програм і 20-21 липня у нас перший етап, на якому відбудеться навчання нашої молоді, другий етап створення молодіжного простору за сучасним принципом і, пізніше, будемо співпрацювати з молоддю різних регіонів, а також з організаціями ІREX та USAID, тому нам дуже приємно, що наша молодь творча, активна та приєднується до ініціатив і бере активну участь у житті міста", – розповідає заступник міського голови Дмитро Стецюк.

Другий день тренінгу "Всі різні – всі свої" буде присвячений розвитку навичок ведення діалогу, уміння чітко формувати промову, генерації ідей та ініціатив, пошуку рішень щодо проблемних питань громади та ін.