• Головна
  • Новини
  • 20 шахістів Вараської громади взяли участь у дитячому турнірі зі швидких шахів

20 шахістів Вараської громади взяли участь у дитячому турнірі зі швидких шахів

У Центрі дозвілля м.Вараш відбувся дитячий турнір зі швидких шахів, приурочений Дню шахів в Україні. Попри літні канікули, 20 шахістів виявили бажання показати свої вміння за шахівницями.

Діти змагались у трьох вікових групах. Усі учасники отримали солодкі призи, а переможці винагороджені також грамотами та цінними подарунками у відповідних категоріях:

Серед учнів 8-11 класів: 1 місце – Максим Осипенко, 2 місце – Радій Євстратов, 3 місце – Роман Печончик.
Серед учнів 5-7 класів: 1 місце – Володимир Осипенко, 2 місце – Матвій Наумчук, 3 місце – Дмитро Антонюк.
Серед учнів 2-4 класів: 1 місце – Павло Міщук, 2 місце – Арсеній Матвійчук, 3 місце – Богдан Юрченко.

"Гончаренко центр-партнер Вараш" були відзначені кращі результати серед дівчат у кожній групі. Цінні подарунки отримали Ангеліна Кравчук, Уляна Олімпіюк та Уляна Липовська.

Відмітимо, що турнір відбувся 25 липня за підтримки Департаменту культури, туризму, молоді та спорту, КМШШ Федерації, "Гончаренко центр-партнер Вараш" та Центру дозвілля.

До слова, упродовж 21-25 липня у шаховому клубі м.Рівне відбувся рейтинговий турнір із нагоди Дня шахів в Україні. У змаганнях взяли участь 6 кандидатів у майстри спорту та 4 першорозрядники, які за коловою системою виборювали звання сильніших. У підсумку вихованець клубного об’єднання "Шахово-шашкового королівства" Центру дозвілля Андрій Кот набрав 5,5 очок і виконав норматив кандидатf у майстри спорту із шахів.

IMG 20210726 165912 094