• Головна
  • Новини
  • Рій “Стріла” Вараського ліцею №1 здобув два призових місця у всеукраїнському етапі гри "Джура"

Рій “Стріла” Вараського ліцею №1 здобув два призових місця у всеукраїнському етапі гри "Джура"

Минулого тижня на Буковині (Хотин, Вижниця, Чернівці) завершився ІІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") старшої вікової групи, який відбувся у формі наметового таборування і присвячений 400-річчю Хотинської битви.

Цьогоріч участь у грі брали 192 старшокласники, 48 старшин, 49 керівників роїв із 22 областей України та Києва. Рівненську область представляв переможець ІІ етапу – рій "Стріла" Вараського ліцею №1 на чолі з Віктором Міцюком та Валерієм Кубаєм.

Третій етап гри є завершальним, учасники упродовж 20-29 липня помірялися силами і вміннями в інтелектуальній грі-вікторині з історії України, у конкурсі зі стройової підготовки "Впоряд", стрільбі з пневматичної гвинтівки, наданні першої долікарської допомоги та в елементах рятувальних робіт "Рятівник", конкурсах "Таборування", "Тактична підготовка", "Пластун", квестах та у комбінованих військово-спортивних і туристських естафетах.

2 8987

За правилами проведення цього етапу загальний підсумок організатори не підбивали, визначили лише переможців та призерів в окремих видах змагань та конкурсів. Рій "Стріла" виборов два других призових місця у конкурсах "Тактична підготовка" та "Пластун". Вітаємо наших "джур" із хорошим результатом!