• Головна
  • Новини
  • У Вараській громаді розпочався ремонт дороги до Білого озера

У Вараській громаді розпочався ремонт дороги до Білого озера

Розпочалися підготовчі роботи до відновлення покриття автодороги між селами Вараської громади Стара Рафалівка та Рудка. Про це повідомив на своїй сторінці у мережі Facebook голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль.

У рамках програми Велике будівництво на замовлення Служби автомобільних доріг у Рівненській області заплановано відремонтувати 17 кілометрів автодороги. Загальна вартість ремонту цієї ділянки складає 340 млн 884 тис.грн.

За словами голови облдержадміністрації, також одночасно відбуваються роботи із відновлення білощебеневого покриття цієї ж дороги між селами Рудка та Більська Воля та на ділянці автодороги Т-18-08 між селами Мульчиці та Борове.

"Якість дорожнього покриття автошляхів на теренах нашої громади є однією з проблем, яка додалася нам у список після приєднання сільських територій. Це дуже важливе питання для життєдіяльності громади. Саме тому ми багато працювали над тим, щоб в області звернули увагу на наші дороги й виділили фінансування на їх ремонт. Також задіювали і власні сили – ремонт деяких ділянок у межах центра с.Мульчиці виконали працівники комунального підприємства "Благоустрій". Після завершення ремонту дороги не лише поліпшиться логістика для мешканців громади, ми зможемо розвивати туризм на Білому озері", – зауважив міський голова Олександр Мензул.

Відмітимо, що автошлях державного значення сполучає два великих населених пункти Вараського району – м.Вараш та смт Зарічне.