• Головна
  • Новини
  • Ірина Ковтунік очолила обласну раду старшокласників "Імпульс"

Ірина Ковтунік очолила обласну раду старшокласників "Імпульс"

Із 16 по 19 серпня 2021 року на території Вараської громади працювала обласна літня профільна школа для лідерів учнівського самоврядування Рівненської області, які є лідерами учнівського самоврядування понад двадцяти територіальних громад.

У перший же день роботи 70 учасників мали змогу відвідати тренінги "Ми – різні, ми – рівні" та "Лідерство – запорука успіху"; екскурсії до Інформаційного центру "Полісся" ВП "Рівненська АЕС" та оглядової екскурсії довкола РАЕС, а переїхавши на територію РОК "Біле озеро" – облаштували "наметове містечко" для подальшої роботи, взяли участь у лідерський вечірці "Мурашник сьогодення", переглянули фільм під відкритим небом "Мої думки тихі".

Такою ж насиченою була програма Школи лідера у всі дні роботи – з тематичними навчаннями у воркшопах, різних "майстернях", інтерактивними і навчальними іграми, дебатами, тренінгами з основ журналістики, акторського мистецтва, ораторської майстерності, курсами медіаграмотності, флешмобом, присвяченим 30-річчю незалежності України "Тобі, Україно!"

Учасники школи демонстрували власну майстерність, представляли проєкти, обмінювались досвідом.

Оскільки повноваження голови обласної ради старшокласників Рівненщини "Імпульс" Богдана Хлібовича завершувалися, під час роботи Школи лідера було організовано звітно-виборні збори голови та активу – з передвиборчою агітацією, представленням власних проєктів і програми роботи. Із 4 На посаду голови претендували четверо кандидатів – Тетяна Середа (Парламент дітей міста Рівне), Софія Бова (Рада старшокласників смт.Володимирець), Ірина Ковтунік (Рада старшокласників м.Вараш), Дарья Волкевич (Ліга старшокласників Клеванської селищної ради).

Найбільше голосів на виборах здобула Ірина Ковтунік, яка очолюватиме обласну раду старшокласників "Імпульс" у найближчі два роки.

Варто зазначити, що заняття Школи лідерства поєднувались із відпочинком на території Білого озера, з катанням на байдарці, "вечірніми ватрами", піснями, переглядами цікавих фільмів.

Дякуємо за підтримку, допомогу та організації хороших умови для роботи дітей адміністрації та працівникам ВП "Рівненська АЕС", які систематично підтримують раду старшокласників "Ватра" Вараської громади, а також висловлюємо вдячність за спонсорську допомогу "Гончаренко центр-партнер Вараш".