• Головна
  • Новини
  • Під час акції "Чужих дітей не буває" жителі Вараської громади зібрали 75 тис.грн

Під час акції "Чужих дітей не буває" жителі Вараської громади зібрали 75 тис.грн

У Вараській громаді підбили підсумки благодійної акції "Чужих дітей не буває", присвяченої Дню знань, що відбулася під гаслом "Разом робити добро легко".

Більше 200 дітей громади, котрі перебувають у складних життєвих обставинах, одержали подарунки до нового навчального року у рамках благодійної акції "Чужих дітей не буває".

Одна з організаторів акції Ірина Кривко повідомила, що зібрано 75 тис.грн, окрім цього багато хто приносив одяг, канцелярські товари, шкільні портфелі та ін.

До акції приєдналися місцева влада, підприємці, депутати, релігійні громади, громадські організації, департаменти та соціальні служби виконавчого комітету Вараської міської ради, освітяни, волонтери та небайдужі мешканці Вараської громади, щоб створити для дітей атмосферу свята та добра.

Вручення подарунків розділили на дві частини – 27 серпня бокси з подарунками одержали діти із Вараша, а у вихідні організатори відвідали сільські території громади.

"Хочу подякувати усім, хто долучився до цієї акції – це дуже велика праця, яку зробили небайдужі люди нашої громади. Разом ми створили це чудове свято. Тільки у єдності ми будемо сильними і робитимемо великі справи. Хочу звернутися до присутніх дітей: поважайте та шануйте своїх батьків, любіть своїх педагогів і будьте вдячними, а ми разом з владою, волонтерами, громадськими організаціями, соціальними службами, освітянами – будемо спільними зусиллями разом робити добро для вас, для всіх жителів нашої громади", – зазначив під час виступу заступник міського голови Дмитро Стецюк.

У свою чергу директор Департаменту соціального захисту та гідності Світлана Осадчук зауважила, що місцева влада робить усе можливе, щоб у Вараській громаді зростали вдячні покоління.

Начальник служби у справах дітей Анна Ільїна та директор Вараського міського центру соціальних служб Світлана Пашко також подякували усім небайдужим, котрі приєдналися до акції, та привітали діток із прийдешнім Днем знань.