• Головна
  • Новини
  • Бібліотекарів Вараської громади привітали з професійним святом

Бібліотекарів Вараської громади привітали з професійним святом

Бібліотекарів Вараської громади привітали та відзначили нагородами з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, який щорічно відзначають 30 вересня.

Із вітальним словом до бібліотекарів звернулися заступник міського голови Дмитро Стецюк та директор Департаменту культури, туризму, молоді та спорту Вараської міської ради Наталія Петрович.

"Бібліотека – це скарбниця мудрості та пам’яті народу. Ми дуже цінуємо працю бібліотекарів і прагнемо оптимізувати, зробити тільки краще для наших працівників бібліотечної галузі. Пропонуйте ідеї і будемо разом їх втілювати. Бажаю успіхів, професійного росту та всього найкращого", – зауважив Дмитро Стецюк.

0435

Також колег привітали із Всеукраїнським днем бібліотек виконуюча обов’язки директора Вараської міської публічної бібліотеки Руслана Семенюк та директор бібліотеки для дітей Наталія Кирильчук.

0468

За багаторічну сумлінну працю, інноваційну діяльність, постійне удосконалення свого фахового рівня та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек нагородили працівників департаменту культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради: бібліографа І категорії Вараської міської публічної бібліотеки Олену Антонюк; завідувача філії с.Заболоття Вараської міської публічної бібліотеки Надію Затірку; завідувача філії с.Стара Рафалівка Вараської міської публічної бібліотеки Ганну Карпач; завідувача інформаційно-бібліографічним сектором Вараської міської бібліотеки для дітей Галину Фурсік; завідувача філії с.Мульчиці Вараської міської публічної бібліотеки департаменту культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради Наталію Кедич.

За сумлінну та творчу працю, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи, глибоку повагу до духовної спадщини, збереження книжкового фонду, примноження ролі бібліотеки в житті суспільства та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек оголосили подяку бібліографу I категорії інформаційно-бібліографічного сектору Вараської міської бібліотеки для дітей Наталії Семенчук; прибиральнику службових приміщень Вараської міської публічної бібліотеки Оксані Нікітчук; прибиральнику службових приміщень Вараської міської бібліотеки для дітей Наталії Семенюк.