• Головна
  • Новини
  • Учнів 5-х класів Вараської громади безоплатно навчають плаванню

Учнів 5-х класів Вараської громади безоплатно навчають плаванню

Для учнів 5-х класів усіх закладів освіти Вараської громади організовано заняття з плавання. Для кожного навчального закладу упродовж тижня заплановано час у басейні "Енергетик".

Заняття триває одну годину, учнів ознайомлюють із правилами поводження на воді, навчають плавати.

0896

"Цей захід ми передбачили у Програмі розвитку фізичної культури і спорту – дякую депутатам міської ради, що підтримали і виділили кошти з міського бюджету. Отже, для дітей і батьків заняття є безоплатними. Це дуже важливо – і навчаємо дітей правильно плавати, і загалом корисно для їх здоров’я. Також це ще один із плюсів об’єднання для сільських територій нашої громади", – зауважує міський голова Олександр Мензул.

IMG 0906

За словами начальника Управління освіти виконавчого комітету Вараської міської ради Олени Корень, в умовах карантинних обмежень, запроваджених Кабінетом Міністрів України, заняття відбуваються для учнів закладів, у яких організоване очне навчання.

Зауважимо, що дистанційно, згідно з вимогами Державної комісії з питань ТЕБ і НС та постанови Кабінету Міністрів України №1236 від 9 грудня 2020 р. (зі змінами), триває навчання у НВК №10, Більськовільському, Сопачівському, Мульчицькому ліцеях, вараських ліцеях №2,4,5, Рудківському закладі загальної середньої освіти.

Актуальна ситуація щодо вакцинації працівників закладів освіти Вараської громади (оновлюється у реальному часі Управлінням освіти)

Нагадаємо, працівники закладів освіти можуть вакцинуватися у Центрі вакцинації населення від COVID-19 м.Вараш вакцинами CoronaVac, AstraZeneca та Pfizer. Центр працює щодня з 9:00-15:00 у Вараській міській публічній бібліотеці за адресою м-р Перемоги 23 (колишнє приміщення МРЕО, військкомату). Попередній запис для вакцинації відбувається у сімейного лікаря або за номером телефону (067) 678-76-32. Також усі ФАП та амбулаторії Вараської громади забезпечені вакцинами проти COVID-19, вакцинація там відбувається за попереднім записом.