• Головна
  • Новини
  • У Вараській багатопрофільній лікарні змонтовано нові ліхтарі вуличного освітлення

У Вараській багатопрофільній лікарні змонтовано нові ліхтарі вуличного освітлення

Триває реалізація глобального проєкту щодо якісних змін у Вараській багатопрофільній лікарні.

Зокрема, влітку цього року облаштовано ПЛР-лабораторію, розпочала роботу киснева станція. У вересні депутати міської ради погодили придбання переліку необхідного обладнання.

Днями на території лікарні завершили модернізацію вуличного освітлення. Із бюджету лікувального закладу виділено кошти на придбання необхідного обладнання та матеріалів, монтажні роботи виконані працівниками КП "Благоустрій".

06102021

"У нас на території не світив жоден ліхтар. Упродовж 20 років вони не ремонтувалися. Зараз встановлено 40 ліхтарів. Також працівники підприємства змонтували нові лінії електропередач зовнішнього розміщення замість підземних, зробили реле, яке працює автоматично. Раніше його постійно вибивало, адже за 40 років опір, ізоляція знищилися взагалі, відповідно не було світла. А воно вкрай потрібне – наш заклад працює цілодобово, працівникам і в темну пору доби треба переміщуватися між корпусами, пацієнти вночі надходять, зараз додалося ще і чергування щодо кисневих балонів, які треба перевозити від місця зберігання. І в осінньо-зимовий період темніє значно раніше. До всього освітлення – це і загальна безпека", – розповідає заступник директора по АГП Вараської багатопрофільної лікарні Володимир Коханець.

У планах лікувального закладу встановити ліхтарі у глухих кутках, над різними сходами, біля дитячої поліклініки та ін.