• Головна
  • Новини
  • У Сопачівському ліцеї та Рудківському ЗЗСО відновлено навчання у приміщеннях закладів освіти

У Сопачівському ліцеї та Рудківському ЗЗСО відновлено навчання у приміщеннях закладів освіти

Учні 5-11 класів Сопачівського ліцею та Рудківського закладу загальної середньої освіти відсьогодні повернулися до навчання у класних кімнатах закладу освіти. Рівень вакцинації працівників ліцею складає 80%.

Із 19 жовтня до навчання у закладі освіти повернуться учні Вараського ліцею №4.

Відмітимо, що обмеження, запроваджені Кабінетом Міністрів України, не застосовувалися до Заболоттівської гімназії, Вараського ліцею №3, Озерецької гімназії, адже рівень вакцинації до запровадження "жовтого" рівня карантину по всій Україні у цих навчальних закладах складав більше 80%.

Дистанційно, згідно з вимогами Державної комісії з питань ТЕБ і НС та постанови Кабінету Міністрів України №1236 від 9 грудня 2020 р. (зі змінами), триває навчання у НВК №10, Більськовільському, Мульчицькому ліцеях, Вараському ліцеї №5.

У Центрі вакцинації населення від COVID-19 м.Вараш нині є вакцини: CoronaVac, AstraZeneca та Pfizer. Центр працює щодня з 9:00-15:00 у приміщенні Вараського центру первинної медичної допомоги за адресою м-р Перемоги 23/1 (колишнє приміщення стоматологічної поліклініки). Попередній запис для вакцинації відбувається у сімейного лікаря або за номером телефону (067) 678-76-32. Також усі ФАП та амбулаторії Вараської громади забезпечені вакцинами проти COVID-19, вакцинація там відбувається за попереднім записом.