• Головна
  • Новини
  • "Бюджетна" комісія заслухала звіти розпорядників щодо використання коштів за 9 місяців

"Бюджетна" комісія заслухала звіти розпорядників щодо використання коштів за 9 місяців

Відбулося засідання Комісії з питань бюджету, фінансів, економічного розвитку та інвестиційної політики Вараської міської ради.

Депутати заслухали інформацію стосовно виконання планових показників кошторисів та планів асигнувань з відповідними поясненнями головних розпорядників коштів.

2014

Щодо використання коштів упродовж 9 місяців поточного року, про залишки та плани потреб на 2022 рік доповідали начальник Управління освіти Олена Корень, директор Департаменту житлово-комунального господарства, майна та будівництва Дмитро Ющук та заступник директора КП "Благоустрій" Наталія Стрижеус.

1919

Юрій Кравець (ліворуч)

"Цього тижня ми розпочали заслуховувати головних розпорядників коштів, їх звіти за 9 місяців та фінансові плани на наступний рік. Оскільки інформації для аналізу багато, то вирішили провести декілька засідань комісії. Перше присвятили управлінню освіти, під час другого заслуховували департамент житлово-комунального господарства, майна та будівництва й комунальні підприємства, а у понеділок працюватимемо з представниками медичної сфери. Працюємо з колегами-депутатами над тим, щоб розпорядники коштів усе більше думали про пріоритетність у витратах коштів, ретельніше планували свої витрати", – зауважує голова "бюджетної" комісії Юрій Кравець (фракція "Батьківщина").