• Головна
  • Новини
  • На одній із вулиць Вараша виявлено 25 об’єктів самовільної забудови

На одній із вулиць Вараша виявлено 25 об’єктів самовільної забудови

За розпорядженням міського голови Олександра Мензула, було створено комісію із виявлення та обстеження самовільної забудови і самозахвату земель комунальної власності Вараської міської ради.

Станом на сьогодні складений акт виявлення та обстеження самовільної забудови та самозахвату земель комунальної власності міської ради по вулиці (дорога) Рівненська у місті Вараш. Комісією у складі відповідних профільних спеціалістів було проведено огляд та обстеження земель комунального майна та виявлено 25 об’єктів самовільної забудови, а також накопичення елементів будівництва, будівельного сміття, у тому числі елементи благоустрою у вигляді огорож, парканів, облаштованих місць для паркування та ін.

Мічуда2

"Комісією було здійснено фотофіксацію об’єктів самовільної забудови, а саме виявлено шість капітальних будівель (з фундаментом), дев’ять не капітальних будівель (без фундаментів), тимчасові споруди й одинадцять об’єктів благоустрою. Оскільки не вдалося встановити власників, було надано попередження, зокрема, витяги із закону щодо порушення. Відповідно, на підставі отриманої інформації, вирішено створити картки аналізу об’єктів і з метою встановлення власників звернутися до Національної поліції для здійснення оперативно-розшукових подій щодо самовільного захвату, оскільки ми не маємо відповідних повноважень", – наголошує начальник відділу Державного архітектурно-будівельного контролю Ігор Мічуда.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook - до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!