• Головна
  • Новини
  • Працівники структурних підрозділів виконавчого комітету одержали відзнаки до професійного свята

Працівники структурних підрозділів виконавчого комітету одержали відзнаки до професійного свята

Працівники структурних підрозділів виконавчого комітету Вараської міської ради отримали нагороди і подяки з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Сьогодні, 7 грудня, усіх представників органів місцевого самоврядування привітав виконуючий обов’язки міського голови Геннадій Дерев’янчук.

"Наша громада дійсно відчула потужні рухи, вже є починання. Тому щиро хочу привітати та побажати вашим родинам злагоди, щоб на роботу ви завжди приходили з посмішкою і хорошим настроєм. І усвідомлювали, що у вас тут справжня команда, друзі та спільні цілі. Будемо разом рухатися до спільної мети – розвитку нашої громади", – зауважив Геннадій Дерев’янчук.

3212

Геннадій Дерев'янчук

Грамотами виконавчого комітету Вараської міської ради за сумлінне виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня місцевого самоврядування нагороджено:

начальника Адміністративно-господарського відділу Віктора Босика, начальника Відділу публічних закупівель Управління правового забезпечення Вікторію Волох, заступника начальника Управління освіти Анатолія Горайчука, начальника Відділу ведення Державного реєстру виборців Олену Данілко, заступника начальника Відділу бухгалтерського обліку та звітності Аллу Дмитрук, водія автотранспортних засобів Адміністративно-господарського відділу Володимира Кньовця, головного спеціаліста Відділу бухгалтерського обліку та звітності Валентину Козюк, начальника Відділу договірних відносин Департаменту житлово-комунального господарства, майна та будівництва Оксану Колбун, заступника начальника Відділу архітектури та містобудування Наталію Колесінську, прибиральника службових приміщень Адміністративно-господарського відділу Марію Ліннік, начальника Відділу бухгалтерського обліку та контролю – головного бухгалтера фінансового управління Аллу Максимчук, діловода Загального відділу Управління документообігу та організаційної роботи Тамару Медведюк, головного спеціаліста з кадрової роботи Управління освіти Інну Мочарську, директора Департаменту культури, туризму, молоді та спорту Наталію Петрович, головного спеціаліста Адміністративно-господарського відділу Андрія Рибачика, начальника Відділу персоналу Оксану Тарадюк, головного спеціаліста бюджетного відділу Фінансового управління Світлану Хомич, старосту с.Заболоття Ольгу Ярошик.

3180

Також грамоти і цінні подарунки Рівненської обласної ради вручив її голова Сергій Кондрачук.

"Ми живемо в епоху, коли фактично реформа децентралізації перебуває на завершальному етапі. Будучи у всіх громадах нашого краю та і всієї України ми говоримо, що все таки від цієї реформи значно більше отримали, ніж втратили. Головне кожен, хто хотів, здобув шанс. Сьогодні, у День місцевого самоврядування, вітаючи усіх вас із цим святом, хочу побажати насамперед міцного здоров’я, терпіння, адже робота з людьми дуже не проста і виснажлива. Бажаю, щоб всі ті цілі та задуми, які кожен із вас ставить перед собою, ви обов’язково досягали", – звернувся до присутніх Сергій Кондрачук.

За вагомий особистий внесок та розбудову розвиток місцевого самоврядування, сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята почесною грамотою Рівненської обласної ради нагороджено начальника Управління економіки та розвитку громади Ірину Барабух та головного спеціаліста Управління освіти Миколу Куськовця.3196.jpg

Геннадій Дерев'янчук, Ірина Барабух, Сергій Кондрачук

За вагомий особистий внесок та розбудову розвиток місцевого самоврядування, сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву та громадянську позицію, плідну депутатську діяльність та з нагоди Дня місцевого самоврядування, відповідно до розпорядження голови обласної ради також нагороджено цінним подарунком депутата Рівненської обласної ради, начальника Управління освіти Олену Корень.

Подякою Національного агентства України з питань державної служби відзначено начальника Відділу персоналу Оксану Тарадюк.

121439

Оксана Тарадюк і Геннадій Дерев'янчук

Окрім цього під час урочистого заходу представниками народного депутата України Віктора М’ялика Павло Поліщук та Володимир Костючок вручено подяки начальнику Відділу земельних ресурсів Олені Власовій, начальнику Відділу інформаційних технологій Івану Кущику та начальнику Фінансового управління Валентині Тацюк за вагомі успіхи у вирішенні питань соціально-економічного розвитку територіальної громади та з нагоди професійного свята. Також нагороди присутнім вручив і очільник Вараської профспілкової організації працівників державних установ Віктор Босик.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!