• Головна
  • Новини
  • "Гуманітарна" комісія розглянула пропозиції щодо Стратегії розвитку освіти громади

"Гуманітарна" комісія розглянула пропозиції щодо Стратегії розвитку освіти громади

Відбулося засідання Комісії з гуманітарних питань, дитячої, молодіжної політики та спорту Вараської міської ради.

Депутати розглянули 4 питання порядку денного та листи Управління освіти виконавчого комітету Вараської міської ради.
Передусім, 14 грудня, члени комісії заслухали начальника Управління економіки та розвитку громади Ірину Барабух щодо Стратегії розвитку Вараської міської територіальної громади на період до 2027 року у сфері освіти.
У свою чергу, начальник Управління освіти Олена Корень запропонувала включити у Стратегію питання щодо реконструкції, модернізації і обладнання харчових блоків у закладах загальної середньої освіти, оскільки це зараз один із пріорітетних напрямків державної політики. Депутат Вараської міської ради Артем Стецюк (фракція "За майбутнє") вніс пропозицію стосовно реконструкції спортзалу Вараського ліцею №2.
Загалом депутати підтримали запропоновані пропозиції до Стратегії розвитку Вараської міської територіальної громади у сфері освіти.
Також, під час засідання, члени комісії розглянули внесення змін до установчих документів комунального закладу "Вараський молодіжний центр" та затвердження Положення про "Вараський молодіжний центр" у новій редакції, а також затвердження Положення про управління освіти виконавчого комітету Вараської міської ради в новій редакції.
На завершення депутати розглянули бюджетні призначення на 2022 рік по головному розпоряднику Управлінню освіти виконавчого комітету Вараської міської ради.

 

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!