У Вараші засвітили головну ялинку громади

У Вараші у День Святого Миколая урочисто засвітили вогні головної ялинки громади.

19 грудня на жителів та гостей громади чекала весела розважальна програма за участю казкових персонажів Святого Миколая, звірів, також присутніх розважали танцюристи, вокальні колективи. Родзинкою свята стали світлодіодні роботи, які порадували не тільки дітей, а й дорослих.

268925967 289631779778598 3287014350547794193 n

Міський голова м. Вараш Олександр Мензул та Генеральний директор ВП "Рівненська АЕС" Павло Павлишин привітали присутніх з прийдешнім Новим роком та Різдвяними святами.

"Вітаю з Днем Святого Миколая, новорічними та різдвяними святами. Бажаю всім добра та щастя. Сьогодні, на цій локації ми для вас створили свято, тому зараз усі разом освітимо нашу громаду святковим настроєм!" – наголосив Олександр Мензул.

Під гучні оплески, радісні дитячі вигуки засяяла вогнями ялинка на площі біля стадіону "Ізотоп". Також біля неї запрацювали фотозони, різдвяний ярмарок з сувенірами та смаколиками.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!