• Головна
  • Новини
  • Благодійники Вараської громади подарували свято дітям, які опинились у складних життєвих обставинах

Благодійники Вараської громади подарували свято дітям, які опинились у складних життєвих обставинах

У вихідні завершилася щорічна благодійна акція "Пакет добра. Вараш". До слова, акція відбулася уже п’ятий рік поспіль.

За словами голови громадської організації "Всі разом!" Юлії Денеги, на початку акції було зареєстровано 150 дітей громади, що опинилися у складних життєвих обставинах, в останній момент додалось ще шість дітей, однак благодійники впоралися.

Загалом, учасники акції – небайдужі та активні жителі Вараської громади – приносили впродовж усієї кампанії необхідні подарунки для дітей. Також на рахунок благодійної організації надійшло близько 30 тисяч грн для придбання необхідного для дітлахів. Кошти також були зібрані шляхом аукціонів, які організували магазин меблів "BLEST", Тетяна Опанасюк та Марія Солтис-Смірнова та ін. Під час аукціонів розіграно крісло-мішок, набір handmade прикрас, набір книжок, футболку з оригінальним принтом. Виручені гроші спрямовано на допомогу акції.

Подарунки діти одержали напередодні Дня Св.Миколая, які допомогли доправити до всіх куточків Вараської громади учасники клубу автолюбителів CarsVar.

2021 12 18 12 00 49 941

Колектив Рівненської АЕС також організував благодійну акцію "Енергія добра", спрямовану на підтримку дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей, сім’ї яких опинились у складних життєвих обставинах.

Різні цехи Рівненської АЕС спільно з первинною профспілковою організацією та представниками вищої ланки управління електростанції зібрали кошти для того, щоб втілити в реальність бажання маленьких мешканців міста-супутника. Загалом подарунки одержали 111 дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

"Наш колектив усе активніше долучається до благодійних акцій. Це згуртовує і, таким чином, ми можемо допомогти нашим маленьким мешканцям – за ними майбутнє і ми не можемо залишатися осторонь. Тому це не остання благодійна акція, яку ми будемо організовувати", – підкреслює генеральний директор РАЕС Павло Павлишин.

7217

Як відзначила директор Вараського міського центру соціальних служб Світлана Пашко, акція "Енергія добра" засвідчила, що сила в єдності.

"Серце радіє навіть доброму слову. А ваша [колективу РАЕС] реальна допомога запалила в очах дітей зірки, а душі наповнила енергією добра та любові. Немає нічого більш важливого для людини, ніж усвідомлення того, що ти не один, що твоє життя значиме, що поруч є люди, які підтримають", – висловила слова подяки кожному волонтерові Світлана Пашко.

Світлини із фейсбук-сторінки Пакет добра. Вараш та Надії Тимофєєнко

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!