• Головна
  • Новини
  • Енергетиків комунальних підприємств Вараша привітали з професійним святом

Енергетиків комунальних підприємств Вараша привітали з професійним святом

Міський голова міста Вараш Олександр Мензул та заступник міського голови Ігор Воскобойник привітали енергетиків комунальних підприємств міста Вараш з професійним святом.

Грамоти виконавчого комітету Вараської міської ради одержали працівники КП "Вараштепловодоканал", КП "Управляюча компанія "Житлокомунсервіс", КП "Міські електричні мережі" та КП "Благоустрій".

Очільник громади подякував енергетикам комунальних підприємств міста за професійне виконання своїх обов’язків та побажав усім міцного здоров’я, миру, добра та достатку.

нагородження 232

За високу професійну майстерність, сумлінне виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня енергетика нагородили: інженера з налагодження і випробувань групи з обслуговування мереж та вузлів комерційного обліку комунального підприємства "Вараштепловодоканал" Миколу Бірука, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування комунального підприємства "Благоустрій" Романа Грохольського, електромонтера комунального підприємства "Управляюча компанія "Житлокомунсервіс" Романа Кулинича, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування комунального підприємства "Благоустрій" Миколу Левчука, старшого диспетчера оперетивно-диспетчерської служби комунального підприємства "Міські електричні мережі" Миколу Малафійчука, електромонтера комунального підприємства "Управляюча компанія "Житлокомунсервіс" Івана Матюха, начальника електротехнічної лабораторії комунального підприємства "Вараштепловодоканал" Дмитра Оленчука, електромонтера комунального підприємства "Управляюча компанія "Житлокомунсервіс" Артема Перепелюкова, електромонтера з обслуговування електрообладнання комунального підприємства "Міські електричні мережі" Валерія Рубця, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування комунального підприємства "Благоустрій" Віктора Самойдюка, електромонтера оперативно-виїзної бригади комунального підприємства "Вараштепловодоканал" Олександра Стрільця.

Також працівники комунального підприємства "Вараштепловодоканал" Вараської міської ради одержали найвищі нагороди Рівненської обласної ради – почесні грамоти та пам’ятні знаки.

втвк240

Так, начальника електротехнічної служби Олександра Масечка, старшого інспектора з кадрів Наталію Гавронську, головного бухгалтера Олену Заріцьку, начальника зміни Вадима Куліша, керівника групи з обслуговування мереж та вузлів комерційного обліку Тетяну Рябченко нагородили за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнення значних успіхів у виконанні виробничих завдань та з нагоди Дня енергетика.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!