• Головна
  • Новини
  • Міський голова Вараша Олександр Мензул нагородив працівників Рівненської АЕС

Міський голова Вараша Олександр Мензул нагородив працівників Рівненської АЕС

Із нагоди Дня енергетика у Вараші відбулися урочистості та святковий концерт у Палаці культури ім.Лесі Українки.

Сьогодні, 23 грудня, привітати енергетиків зі святом та відзначити їх професійні досягнення завітали міський голова міста Вараш Олександр Мензул, генеральний директор РАЕС Павло Павлишин, депутат Рівненської обласної ради Василь Яніцький, голова Вараської районної ради Ярослав Березюк, ректор Національного університету водного господарства та природокористування Віктор Мошинський.

Слова привітань на адресу енергетиків пролунали від очільника Вараcької громади Олександра Мензула, який вручив працівникам Рівненської АЕС грамоти виконавчого комітету Вараської міської ради за багаторічну плідну працю та вагомий внесок у розвиток атомної енергетики та з нагоди професійного свята Дня енергетика.

IMG 4440

Олександр Мензул

"Від мене особисто, депутатського корпусу Вараської міської ради, від виконавчого комітету та від імені всіх комунальних служб щиро вітаю з професійним святом. Бажаю вам безпечної експлуатації нашої атомної станції, нових, творчих енергетичних досягнень, миру, злагоди у сім’ях і професійного зростання. Зі святом!" – привітав Олександр Мензул.

Під час урочистостей генеральний директор РАЕС Павло Павлишин привітав атомників з досягнутими успіхами та підбив підсумки року за результатами значних подій і звершень усього колективу станції.

IMG 4386

"2021-й рік для нашого колективу був достатньо непростим. Але водночас насичений різними подіями. Ви всі чуєте та знаєте, що наступного року на атомну енергетику в Україні покладаються амбітні, великі завдання. Я впевнений, що наш колектив з ними впорається. Цього року ми зробили такі роботи, які просто складно уявити. Дуже вам дякую, всьому нашому колективу за ту працю, яку ми разом робимо. У День енергетика і на передодні різдвяних свят хочу побажати кожній сім’ї міцного здоров’я, удачі, щоб панувала тільки любов, щастя і мир", – сказав Павло Павлишин.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!