• Головна
  • Новини
  • Остання сесія року: депутати ухвалили зміни до бюджету та прийняли першу чергу будівництва нової школи в Озерцях

Остання сесія року: депутати ухвалили зміни до бюджету та прийняли першу чергу будівництва нової школи в Озерцях

У Вараші відбулася позачергова 17-та сесія Вараської міської ради. Для участі у роботі зареєструвалися 25 депутатів.

До початку розгляду порядку денного голова відокремленого підрозділу ГО "Українське ядерне товариство" у Рівненській області Сергій Гуцало вручив подяку УкрЯТ міському голові м.Вараш Олександру Мензулу.

Затим депутати проголосували за зміни до бюджету громади на 2021 рік – передбачили 2 млн 500 тис. грн субвенції із держбюджету на придбання медичного обладнання (рентгенапарату) для Вараської багатопрофільної лікарні, а також 3 млн 446 тис.грн субвенції для КП "Благоустрій" на придбання комунальної техніки у лізинг (ці кошти є "перехідними", тож будуть враховані у бюджеті громади 2022 року).

IMG 4678

Після цього розпочали розгляд питання щодо поділу земельної ділянки, яка є у власності КЗ "Парк культури і відпочинку" для будівництва спорткомплексу. Головний архітектор фірми "Аркада" Микола Шолудько представив депутатам ескіз проєкту майбутнього спорткомплексу, а також можливого бачення парку.

IMG 4696

Микола Шолудько

"Ми зараз розробляємо проєктно-кошторисну документацію, щоб із нею шукати державного співфінансування. Хочу зауважити, що у райцентрах області є спорткомплекси, а у нашому місті є лише стадіон. Нашій громаді потрібен такий багатофункціональний спортивний комплекс", – зауважив Олександр Мензул.

Після перерви у роботі, під час якої депутати вивчили на місці ділянку у парку, де планується розмістити у майбутньому спорткомплекс, обранці проголосували за прийняття в комунальну власність першої черги новозбудованої Озерецької гімназії.

IMG 4717

Також депутати звільнили на рік КП "Вараштепловодоканал" від сплати частки чистого прибутку до міського бюджету та проголосували за три десятки "земельних" питань.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!