• Головна
  • Новини
  • Останнє засідання у році: члени виконкому скорегували тарифи теплопостачання та гарячого водопостачання

Останнє засідання у році: члени виконкому скорегували тарифи теплопостачання та гарячого водопостачання

Відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради.

Під час засідання 29 грудня розглянуто 21 питання. Зокрема, начальник Управління освіти Олена Корень доповіла щодо проєкту рішення про затвердження мережі закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Вараської громади. Так, із 1 січня у Мульчицькому ліцеї буде на один клас менше – у ньому навчається менше 5 дітей, школярів буде переведено на індивідуальну форму навчання. Окрім цього, у Вараському ліцеї №2, а також у дошкільних навчальних закладах №2 та №3 буде створено по одній інклюзивній групі.

4754

Міський голова м.Вараш Олександр Мензул

Заступник начальника Відділу архітектури та містобудування Наталія Колесінська озвучила проєкт рішення щодо створення робочої групи для формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Вараської громади, до складу якої увійшла 21 особа, серед яких представники бізнесу, старостинських округів та Рівненської АЕС.

Директор Департаменту житлово-комунального господарства, майна та будівництва Дмитро Ющук представив членам виконкому проєкт рішення щодо коригування тарифів для КП "Вараштепловодоканал" на послугу постачання теплової енергії та послугу постачання гарячої води з 1 січня 2022 року.

4737

Згідно з рішенням вартість постачання тепла та гарячої води зміниться через збільшення ціни покупної води, витрат на оплату праці внаслідок зростання розміру прожиткового мінімуму та змінених тарифів для Рівненської АЕС.

Отже, із 1 січня 2022 року послуга з постачання гарячої води у м.Вараш коштуватиме 49 грн 69 коп. за м.куб., для ОСББ тариф буде "пільговим" задля вмотивування подальшого заключення індивідуальних договорів та договорів із колективним споживачем і складатиме 48 грн 31 коп. за м.куб.

Вартість Гкал тепла із 1 січня скореговано на 4 грн 27 коп. і становитеме для споживачів 228 грн 01 коп. Зазначимо, що вартість теплопостачання для споживачів у м.Вараш й надалі залишиться найнижчою в Україні.

4738

Також під час засідання ухвалено рішення щодо перспективного плану роботи виконавчого комітету Вараської міської ради на 2022 рік та І квартал 2022 року, надання дозволів комунальному підприємству "Агентство нерухомості "Перспектива" на розміщення рекламних конструкцій у м.Вараш, державну реєстрацію права комунальної власності на об’єкт нерухомого майна та створення робочої групи з питань підготовки до прийняття у комунальну власність об’єктів незавершеного будівництва та інженерних мереж, внесення змін до рішення виконавчого комітету Вараської міської ради про утворення конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування у Вараській громаді, затвердження конкурсу на визначення автомобільного перевізника та маршруті "Автовокзал – Реабілітаційний центр – Автовокзал", внесення змін до фінансового плану Вараської багатопрофільної лікарні на 2021 рік та ін.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!